Etusivu > Meistä


THINKING Industries Corporationin "KESÄKUU QUARTZ" -yritys rakentaa korkealaatuisen kvartsibrändin . Tehtaamme, joka sijaitsee "The World of Stone" Shuitou, on yksi johtava ja luotettava yritys on erikoistunut tutkimukseen ja kehittämiseen, tuotantoon, myyntiin ja palveluun yhdeksi modernin suuren keinotekoisen kvartsi valmistus yritykset, joiden tarkoituksena on tuottaa Kiina huippulaatuinen keinotekoinen kvartsi kivi . Kymmenen vuoden kokemus keinokiviyrityksestä, nykyaikaisen hallintatavan toteuttamisesta ja korkealaatuisten tuotteiden valmistamisesta kvartsialalla, perustajamme luo oman brändimme "KESÄKUU". Meillä on vahva tuote-tutkimus ja -kehitys sekä itsenäinen innovaatiokyky, mikä luo asiakkaalle parempaa arvoa.


Shunsen Industries Corporation , jolla on saman omistajan sivuliike, on kokenut työntekijöitä ja ammattilaisia ​​tekokivestä ja kansainvälisestä liiketoiminnasta. Monien vuosien ajan Shunsen Industries Corporation tekee tiukasti tieteellisen hallinnan ja toiminnan. Shunsenin "Quality First, Customer First" -mottona on hyvä maine asiakkaista ympäri maailmaa. Uskomme tarjoavan sinulle parhaita palveluita ja tervetuloa tiedusteluun ja tutustumiseen.


Etuamme ovat:

● Tuotantolaitoksen pinta-ala on 20000 neliömetriä, ja siinä on kolme kansainvälistä kehittynyttä automaattista kvartsikivituotantolinjaa, ja siinä on ainutlaatuinen tekniikka. Tutkimme ja kehitämme useita sarjoja, monia malleja, värejä ja eritelmiä korkealaatuisesta kvartsista. Tehtaamme tuottaa miljoona neliömetriä korkealaatuista kvartsia vuodessa. Suurimmat markkinat sijaitsevat Pohjois-Amerikassa, Etelä-Amerikassa, Euroopassa, Oseaniassa ja muualla maailmassa.

● Omalla T & K-laboratoriolla tuotteet pysyvät ajan myötä.

● on läpäissyt ISO9001: n ja kaikenlaiset tarkastustodistukset, kuten: Ympäristöjärjestelmien sertifiointi, laatujärjestelmän sertifiointi, CE, SGS jne.

● Ensimmäisen luokan ammattitaitoinen tiimi, 10 vuoden kokemus kansainvälisestä liiketoiminnasta, nuori ja täynnä intohimoa, vilpittömintä palvelusuhdetta ja rikas ammattitaito, voimme aktiivisesti laajentaa kotimaisia ​​ja kansainvälisiä markkinoita, on jo saanut johdonmukaisen korkean tunnustuksen kotimaisissa ja kansainvälisillä markkinoilla.

● Kiinteistöprojektit, Xiamen Jimei Xincheng Chengyi College, Tiede- ja teknologiamuseo ja Kirjasto jne. Hankkivat hankkimaan hankkeita sekä kotimaassa että ulkomailla, mukaan lukien Xiamen International Tourism Passenger Terminal.

Kiitollisilla sydämillä arvostan kaikkia ystäviä, jotka auttavat meitä. Seuraavien 10 vuoden aikana tuodaan sinulle valoisa ja ihana tulevaisuus!